Diensten

Gradius verleent een hoogstaande kwalitatieve en flexibele service. U kunt 24/7 terecht in een van de 9 servicepunten, verspreid over België en Luxemburg.

24/7 Service

Om de perfecte werking van de Thermo King koelunits te verzekeren, heeft Gradius een servicenetwerk dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Een ploeg van Thermo King gecertificeerde technici is dag en nacht beschikbaar om ervoor te zorgen dat uw unit optimaal functioneert en uw goederen op de gepaste temperatuur geleverd worden.

Mobiele interventies

Transport en distributie zijn sectoren waar de regel ‘time is money’ volop geldt. Daarom kan Gradius ook bij u ter plaatse service verlenen. In de mate dat de plaatselijke accommodatie het toelaat, rukt ons mobiele interventieteam uit om bij u onderhoud en herstellingen uit te voeren. Wenst u deze mogelijkheden te analyseren en af te stemmen op uw noden, aarzel dan niet om contact met uw account manager op te nemen.

Onderhoudscontracten

Voor een hoogstaande service, kunt u kiezen uit een van onze onderhoudscontracten. Dat hoeft geen strak keurslijf te zijn. Ook hier kan er van de standaard afgeweken worden om uw specifieke onderhoudsnoden perfect in te vullen. Dit gaat van een vast forfait voor onderhoud en all-in onderhoudscontracten tot het (co-)beheer van het fleetmanagement. Verhuuroplossingen en track & trace technologie spelen daarbij een belangrijke rol.

Gradius Flexibel Onderhoudscontract

Temperatuurvergelijkingstest

Behalve de vermelde diensten op onze website kan u met al uw vragen bij ons terecht. Onze account managers staan altijd tot uw dienst om specifieke vragen samen met u te overlopen. Zo kunnen attesten afgeleverd worden conform de standaarden in uw werkdomein. IJking van temperatuur sensoren is een veelgevraagd voorbeeld. Voor al die extra ondersteunende diensten bent u bij Gradius aan het juiste adres.

Thermo King Tools