Gradius

The next generation in transport refrigeration

Gradius Transport Cooling Group levert totaaloplossingen in gekoeld wegtransport. Als exclusief verdeler van Thermo King voor België en Luxemburg, staat Gradius in voor de verkoop, installatie en service van de Thermo King koelunits en accessoires. Naast onderhoudscontracten en telematicaproducten, heeft Gradius ondertussen ook mooie referenties rondrijden die voor onze totaaloplossing kozen. Zowel het isoleren van bestelwagens als het opbouwen van grotere vrachtwagens en laadliften behoort tot de mogelijkheden.

Gradius staat voor een persoonlijke aanpak op maat van de klant, gebaseerd op een grondige behoefteanalyse, doorgedreven productkennis en technische knowhow. In partnership met de klant streven we naar de meest kwaliteitsvolle, professionele en duurzame oplossingen.

Met negen vestigingen in België en een vestiging in Luxemburg, is Gradius nooit veraf.

ENGIE AXIMA

Gradius Transport Cooling Group is een afdeling van ENGIE Axima.

ENGIE Axima is al jaren een gevestigde waarde op het gebied van industriële, commerciële en transportkoeling. Dit maakt dat wij onze klanten een oplossing kunnen bieden voor de volledige koudeketen.

ENGIE Axima behoort op zijn beurt tot ENGIE, een wereldspeler op het gebied van energie actief in elektriciteit, aardgas (up- en down-stream) en de hele energieketen.